Forum Astral Projection Malaysia
Silalah Login dahulu atau Register sebagai Ahli Komuniti Astral untuk mendapatkan manfaat yang penuh dari Forum dan berkenalan serta berkomunikasi sesama Ahli Komuniti Astral..


Selamat datang kepada semua Penjelajah Astral!
 
Astral PortalHomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsLog inRegister

Share | 
 

 Seminar Rahsia Otak Tengah Sir Shofri

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Posts : 92
Join date : 04/11/2010
Age : 30
Location : Negara Atas Awan

PostSubject: Seminar Rahsia Otak Tengah Sir Shofri   5th December 2010, 12:55 pm

Salam semua..Very Happy
ni aku nak citer sikit..
baru2 ni aku ada pegi Seminar Otak Tengah Sir Shofri di Hotel Quality Shah Alam,
pada 4hb 12 2010..
aku takleh citer banyak la pasal seminar ni (nanti Sir marah..heheh)
tapi yang boleh aku katakan, memang aku syorkan la kepada sapa2 yang berminat,
lebih baik korang pegi sebelum tempat duduk semua penuh..
rugi la kalau ada duit tapi tak pegi..
Sir akan dedahkan kepada korang apa itu Inverse System, Sub-conscious Energy
(takda kena mengena dengan Sub-conscious Mind nohhh)
dan beberapa cara untuk mengaktifkan Otak Tengah..
berbaloi-baloi! heheh..




Last edited by Admin on 10th December 2010, 2:23 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://astralcommunity.clubdiscussion.com
ebbynasir
Ahli Komuniti Astral Baru
Ahli Komuniti Astral Baru


Posts : 9
Join date : 29/11/2010
Age : 31
Location : Gombak

PostSubject: Re: Seminar Rahsia Otak Tengah Sir Shofri   10th December 2010, 11:21 am

apa kelebihan Sub-conscious Energy? digunakan untuk apa ye?
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 92
Join date : 04/11/2010
Age : 30
Location : Negara Atas Awan

PostSubject: Re: Seminar Rahsia Otak Tengah Sir Shofri   10th December 2010, 2:22 pm

aku takleh citer banyak2 tau..
nanti akan dianggap melanggar undang2 hakcipta dan lain2 lagi la..
tapi, a brief description, sub-concious energy ni dalam erti kata yang mudah difahaminya,
ialah RASA..
apa itu rasa?

pernah dengar orang tua2 cakap "Ikut hati mati, ikut rasa binasa"?
dalam kaedah penggunaan Otak Tengah, "Tak ikut hati mati, Tak ikut RASA binasa!"..

sebagai contoh paling mudah, kalau ko RASA lapar, nak MAKAN, tapi ko tak makan, apa akan jadi?
kalau ko RASA dahaga, tapi ko tak minum, apa akan jadi?
dan contoh lain kalau ko RASA nak buang air, tapi ko tahan, apa akan jadi?
TAK BINASA ke namanya tu??

Back to top Go down
View user profile http://astralcommunity.clubdiscussion.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Seminar Rahsia Otak Tengah Sir Shofri   Today at 7:13 am

Back to top Go down
 
Seminar Rahsia Otak Tengah Sir Shofri
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Astral Projection Malaysia :: SEMBANG KOSONG :: Sembang Kedai Mamak Baik Punya-
Jump to: