Forum Astral Projection Malaysia
Silalah Login dahulu atau Register sebagai Ahli Komuniti Astral untuk mendapatkan manfaat yang penuh dari Forum dan berkenalan serta berkomunikasi sesama Ahli Komuniti Astral..


Selamat datang kepada semua Penjelajah Astral!
 
Astral PortalHomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsLog inRegister

Share | 
 

 Salam Perkenalan Astral Version 1.0

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 92
Join date : 04/11/2010
Age : 31
Location : Negara Atas Awan

PostSubject: Salam Perkenalan Astral Version 1.0   8th November 2010, 11:28 am

Thread ini adalah untuk para Ahli Komuniti Astral untuk memperkenalkan diri.
Oleh itu, sebagai contoh, aku jugak la yang kena mulakan dulu..huhu..

Nama: namaku adnan..kawan2 panggil nan sempit..eh..bukan2..nama aku putra..
Asal: aku asal dari perut mak aku la..
Tempat Tinggal: dekat rumah..
Back to top Go down
View user profile http://astralcommunity.clubdiscussion.com
Grim_Goblin
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 1
Join date : 04/11/2010
Age : 29
Location : Melaka

PostSubject: Re: Salam Perkenalan Astral Version 1.0   8th November 2010, 6:33 pm

I follow....
Nick aku grim_goblin. Kalo rase berbelit lidah nk sebut blh pgl grim je. Tp name sbnr mustaffa. Member2 pgl mus. Very Happy
Menetap kt melaka..melepak kt putrajaya. Salam perkenalan... afro
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 92
Join date : 04/11/2010
Age : 31
Location : Negara Atas Awan

PostSubject: Re: Salam Perkenalan Astral Version 1.0   8th November 2010, 7:40 pm

thanks bro...
nanti pape hal,
kepada ahli-ahli komuniti yang baru, korang bleh contact bro grim goblin kalau ade pape time aku takde..
ye la..
mne la tau kot2 ade hal penting ke, nak request jadi moderator ke...
maklum la..forum baru..ada la lebih kurang 10 jawatan moderator yang kosong lagi..heheheh... cheers
Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://astralcommunity.clubdiscussion.com
katakmalaya
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 6
Join date : 08/11/2010

PostSubject: Re: Salam Perkenalan Astral Version 1.0   9th November 2010, 10:28 am

saya nie newbie..
sila beri tunjuk ajar..
hikhikhikhik~ Smile Smile Smile
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 92
Join date : 04/11/2010
Age : 31
Location : Negara Atas Awan

PostSubject: Re: Salam Perkenalan Astral Version 1.0   9th November 2010, 11:31 am

ye lah2..
newbie ye..
ko jgn la gunakan perkataan tu dlm forum ni..aku ban karang... Mad

ko dh google ke blom ttg ASTRAL PROJECTION?

nnti aku create satu category untuk bg cadangan ek..
Back to top Go down
View user profile http://astralcommunity.clubdiscussion.com
katakmalaya
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 6
Join date : 08/11/2010

PostSubject: Re: Salam Perkenalan Astral Version 1.0   9th November 2010, 12:05 pm

0keh!r0ger..
king king
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 92
Join date : 04/11/2010
Age : 31
Location : Negara Atas Awan

PostSubject: Re: Salam Perkenalan Astral Version 1.0   9th November 2010, 12:08 pm

orait dek..tq..

aku dah create da..pape cadangan ko tempek la kat situ.
kita mulakan sesuatu yang baru, memang susah sikit..
tapi lama-lama, sapa tau..
forum ni akan jadi forum yang masyhur ke..hehehe... Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://astralcommunity.clubdiscussion.com
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 92
Join date : 04/11/2010
Age : 31
Location : Negara Atas Awan

PostSubject: Re: Salam Perkenalan Astral Version 1.0   9th November 2010, 12:09 pm

eh..ni dah OUT-OF-TOPIC niii...

haaa...dah2..BTT..(BACK TO THE TOPIC) Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://astralcommunity.clubdiscussion.com
ebbynasir
Ahli Komuniti Astral Baru
Ahli Komuniti Astral Baru


Posts : 9
Join date : 29/11/2010
Age : 31
Location : Gombak

PostSubject: Re: Salam Perkenalan Astral Version 1.0   29th November 2010, 12:20 pm

Salam..semua. Aku orang baru, harap boleh bertukar pandangan. Tq
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 92
Join date : 04/11/2010
Age : 31
Location : Negara Atas Awan

PostSubject: Re: Salam Perkenalan Astral Version 1.0   29th November 2010, 1:13 pm

w'salam ebby..
takde masalah..
semua orang dialu-alukan untuk masuk.. Smile

cuma nak tanya, dari mana dapat tahu pasal forum ni?
kalau ada kawan-kawan yang berminat, boleh promote la eh..
sebab forum ni masih baru, dan perlukan sokongan serta cadangan yang bernas lagi membina untuk kekal sebagai
Forum Astral Projection yang SATU-SATUNYA dan yang PERTAMA SEUMPAMANYA di Malaysia.. Smile

Back to top Go down
View user profile http://astralcommunity.clubdiscussion.com
ebbynasir
Ahli Komuniti Astral Baru
Ahli Komuniti Astral Baru


Posts : 9
Join date : 29/11/2010
Age : 31
Location : Gombak

PostSubject: Re: Salam Perkenalan Astral Version 1.0   2nd December 2010, 9:48 am

sebelum ni memang ada cari2 forum utk AP ni. tapi memang tak ada.
kebetulan aku suka baca pasal AP ni dari blog2 lain. Saja nak tau kaedah lain dari blogger lain.
Kebetulan la jumpa blog yg di link dgn forum ni.
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 92
Join date : 04/11/2010
Age : 31
Location : Negara Atas Awan

PostSubject: Re: Salam Perkenalan Astral Version 1.0   2nd December 2010, 2:21 pm

blog aku la tu..heheh..
aku wujudkan forum ni pun sebenarnya nak dapat feedback dari mereka yang dah beli e-book aku tu..
cuma kurang dapat sambutan, mungkin kerana tak ramai yang minat dengan AP...
hanya yang betul2 mencari, dan yang betul2 berminat, pastu pernah plak merasai betapa bestnya AP ni je
yang akan sanggup kuarkan duit beli..
aku tak kisah sangat pasal market e-book tu..
bukan nak buat duit pun..lagipun aku sedar tahap minat membaca dikalangan rakyat kita ni..
cuma sayang la..tak dapat nak share knowledge yang berharga tu..
nak bagi free, bapaaaakkk...
tu la e-book yang terhasil lepas beberapa tahun aku kaji AP ni..
aku wat joint venture dengan forum international, forum luar negara (bahasa inggeris, sudah pasti)
untuk pastikan semua yang aku tulis adalah yang terbaik..
tulis pun bukan sikit2 masa..makan bulan gak..nak dekat setahun baru habis tulis..
tapi nak wat camne..ni pun tengah usaha cari orang yang berminat dengan AP..
promote forum ni..baru meriah sikit..


Back to top Go down
View user profile http://astralcommunity.clubdiscussion.com
ken
Ahli Komuniti Astral Baru
Ahli Komuniti Astral Baru


Posts : 3
Join date : 31/07/2011

PostSubject: Re: Salam Perkenalan Astral Version 1.0   31st July 2011, 11:10 am

Hai..sy ken.. sy pun jumpa site ni kat pak cik google..
asal:Sabah
Pengalaman :Sangat sedikit..
tq.
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 92
Join date : 04/11/2010
Age : 31
Location : Negara Atas Awan

PostSubject: Re: Salam Perkenalan Astral Version 1.0   3rd August 2011, 9:24 am

thanks ken..aku dah lama tak jaga forum ni..
hmm..nanti aku akan cuba usaha hidupkan balik!
Back to top Go down
View user profile http://astralcommunity.clubdiscussion.com
tokbatin
Ahli Komuniti Astral Baru
Ahli Komuniti Astral Baru


Posts : 1
Join date : 29/10/2011

PostSubject: Re: Salam Perkenalan Astral Version 1.0   29th October 2011, 12:48 pm

assalam Tok Mod.
perkenalkan diri dulu lah..nick name tokbatin, asal melaka/johor
mcmner jumpa forum: terjumpa kt tenet, asalnya nk cari info pasal otak tengah..bila aku taip: rahsia otak tengah.
mmg besss...mcm2 url yg kuar..aku klik jer sesuka ati....jumpa lah forum ni
apapun TAHNIAH diatas forum berbahasa Ibuanda pertama di malaysia...ye ker? aku pon tak taw.
pengetahuan otak tengah: baru 2 hari hehehe..
komen: forum perlu dihidupmajukan...blum apa2 dah komen Laughing
Back to top Go down
View user profile
lovv
Ahli Komuniti Astral Baru
Ahli Komuniti Astral Baru


Posts : 2
Join date : 22/10/2012

PostSubject: salam perkenalan   22nd October 2012, 2:21 pm

hi saya lovv dari sabah, saya juga minat astral. Smile
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Salam Perkenalan Astral Version 1.0   

Back to top Go down
 
Salam Perkenalan Astral Version 1.0
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Astral Projection Malaysia :: MAKLUMAN :: Dari Ahli Komuniti Astral-
Jump to: