Forum Astral Projection Malaysia
Silalah Login dahulu atau Register sebagai Ahli Komuniti Astral untuk mendapatkan manfaat yang penuh dari Forum dan berkenalan serta berkomunikasi sesama Ahli Komuniti Astral..


Selamat datang kepada semua Penjelajah Astral!
 
Astral PortalHomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsLog inRegister

Share | 
 

 Seekers/Entiti/Ghost Buster/Ghost Hunter/Team Pemburu Hantu

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 92
Join date : 04/11/2010
Age : 31
Location : Negara Atas Awan

PostSubject: Seekers/Entiti/Ghost Buster/Ghost Hunter/Team Pemburu Hantu   11th November 2010, 7:49 am

Hahaha...

aku tak pasti la kalau2 ade orang wat hobi macam ni, tapi masa aku duk kat ipoh dulu, ada jugak la..
kitorang gi bermalam kat rumah2 yang konon2nya ada hantu, pastu rakam sana, rakam sini..
ada la jugak nampak hasil dari rakaman, tapi aku dah delete sebab henset problem..
kalau korang ade hobi macam ni jugak, meh la share.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://astralcommunity.clubdiscussion.com
 
Seekers/Entiti/Ghost Buster/Ghost Hunter/Team Pemburu Hantu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Astral Projection Malaysia :: SEMBANG KOSONG :: Hobi Ahli Komuniti-
Jump to: