Forum Astral Projection Malaysia
Silalah Login dahulu atau Register sebagai Ahli Komuniti Astral untuk mendapatkan manfaat yang penuh dari Forum dan berkenalan serta berkomunikasi sesama Ahli Komuniti Astral..


Selamat datang kepada semua Penjelajah Astral!
 
Astral PortalHomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsLog inRegister

Share | 
 

 Jurnal Penjelajahan Astral Saiful Putra

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Posts : 92
Join date : 04/11/2010
Age : 30
Location : Negara Atas Awan

PostSubject: Jurnal Penjelajahan Astral Saiful Putra   9th November 2010, 12:34 pm

Yang berikut adalah contoh Intro Jurnal Astral..
Ini ialah Version 1.0
Korang boleh copy and paste contoh ni..
kalau ada cadangan, korang bagitau dekat topik yang aku dah bubuh dekat homepage..



Nama: Saiful Putra
Tarikh: lebih kurang seminggu yang lepas
Waktu Percubaan Perlepasan: 12pm
Tempoh: sekejap aje..lebih kurang 10 minit..
Lokasi: bilik kat dalam rumah
Pakaian: pakai seluar aje..baju tak pakai..


Apa Yang Anda Makan Sebelum Melakukan Proses Perlepasan?: dah lama la..tak ingat dah..

Matlamat Untuk Menjayakan Perlepasan: Nak pegi jalan-jalan redakan tekanan



Teknik Ketenangan Yang digunakan

Teknik: Altering Brainwave Audio (Binaural Beats)
URL Teknik Ini: (tak ade)
Durasi Untuk Mencapai Ketenangan: 20 minit

Keputusan: tertidur sebab khusyuk sangat

Adakah anda menggunakan audio untuk ketenangan?Jika ya, apakah yang anda dengarkan? (binaural beats, brainwave mindvoyages, etc.):
Binaural Beats


Keputusan: Perghhh..menjadi siot..akhirnya...pada mulanya aku tertidur..tapi bila terjaga sekejap, aku rasa badan tak boleh nak bergerak..disebabkab aku dah tau ini adalah normal, jadi aku hanya membayangkan tubuh terapung ke atas..masa dah berjaya keluar dari badan tu, jangan cakap la seronoknya..sempat juga la merayau sekejap..tapi ntah kenapa la aku ni pandai sangat duk teringat kat badan aku, terus aku terjaga balik..aduhhh..


Komen: hmmm..bleh direkemenkan la audio ni..



Teknik Perlepasan Yang digunakan

Teknik : Vibration Technique
URL of this technique: (tak ade)
Durasi Untuk Mencapai Perlepasan: tak pasti
Posisi: baring terlentang





Keputusan: Berjaya..Ok la walaupun sekejap aje..

Sensasi Yang Dirasakan: Vibrasi dan Sleep Paralyze




Komen: Aku sarankan gunakan audio Binaural Beats untuk mempercepatkan proses..




Last edited by Admin on 10th November 2010, 1:18 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://astralcommunity.clubdiscussion.com
Admin
Admin
Admin


Posts : 92
Join date : 04/11/2010
Age : 30
Location : Negara Atas Awan

PostSubject: Re: Jurnal Penjelajahan Astral Saiful Putra   10th November 2010, 1:17 pm

MALAM SEMALAM:

Aku dah cuba menggunakan audio yang dijana dengan menggunakan Brainwave Generator..
keputusannya sangat menakjubkan..aku berada dalam keadaan 'trance state' dengan cepat..
namun ada beberapa gangguan yang tak dapat aku elakkan..aku terjaga balik..
masa tu badan memang terasa sangat ringan..otak sangat bebas dari sebarang kekusutan..
apapun aku akan cuba lagi malam ni...harap2 aku berjaya..
Back to top Go down
View user profile http://astralcommunity.clubdiscussion.com
 
Jurnal Penjelajahan Astral Saiful Putra
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Astral Projection Malaysia :: PERBINCANGAN ASTRAL PROJECTION :: Astral Projection Journal-
Jump to: